Recept

Zapečená rajská polévka s čerstvým rajčetem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 6853

Ingredience

1 polévková lžíce Balsamico ocet
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
800 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
100 g Rajčata Cherry
1 špetka Sůl
800 ml Vývar zeleninový
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 192 kcal
Kilojoule 805kJ
7% Sacharidy 25 g
11% Tuky 9 g
64% Sodík 1 g
11% Bílkoviny 6 g

Zapečená rajská polévka s čerstvým rajčetem postup přípravy receptu:

1

Připravíme si marinovaná rajčata. Cherry rajčátka rozpůlíme, smícháme s balzamikovým octem, ochutíme solí a pepřem.

2

Troubu předehřejeme na 230C.

3

Konzervovaná rajčata necháme okapat, šťávu si uchováme. Naskládáme je na plech vyložený pečicím papírem, přidáme česnek, ochutíme solí a pepřem.

4

Pečeme cca 15-20min až se rajčata začnou připalovat. Poté smícháme se šťávou z rajčat, vývarem, dochutíme a necháme vychladit v lednici.

5

Studenou polévku podáváme s marinovanými rajčaty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept