Teplé chlebíčky - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Teplé chlebíčky
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Klára Fenclova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (30%) |
ID receptu: | 6864 |
Ingredience
1 ks | Cibule |
3 polévková lžíce | Hořčice |
400 ml | Olej stolní |
200 g | Salám Gothajský |
300 g | Sýr Eidam cihla 30% |
4 ks | Vejce slepičí |
10 ks | Žemle tuková |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 3g |
---|---|
Cholesterol | 301,3mg |
Draslík | 114,2mg |
Vláknina | 1g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 1,9mg |
Vitamín E | 1,6mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 3,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Olej stolní, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hořčice, Salám Gothajský, Sýr Eidam cihla 30%, Žemle tuková mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Teplé chlebíčky postup přípravy receptu:
1 | Nastrouháme tvrdý sýr, přidáme nakrájený salám a vejce. |
2 | Promícháme směs. |
3 | Rozpůlíme housky, pomažeme je vaječnou směsí a na rozpáleném oleji osmahneme. |
4 | Před podáváním potřeme hořčicí a ozdobíme pokrájenou cibulí. |