Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 6868
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 ks Celer bulvový
1 ks Cibule
0,5 kávová lžička Citronová šťáva
600 g Filé z aljašské tresky
2 ks Majonéza
1 ks Mrkev kořen
3 polévková lžíce Ocet kvasný lihový

Nutriční hodnoty jedné porce

206% Kalorie 4,068 kcal
Kilojoule 17 022kJ
9% Sacharidy 33 g
983% Tuky 737 g
138% Sodík 3 g
198% Bílkoviny 112 g

Pomazánka z filé postup přípravy receptu:

1

Filé uvaříme v páře, asi 15 minut.

2

Mrkev a celer očistíme a uvaříme v osolené vodě se třemi lžícemi octa.

3

Uvařené filé zbavíme kostí, nakrájíme na kousky, smícháme s majonézou, nakrájenou zeleninou, cibulkou, citrónovou šťávou a solí.

4

Namažeme na veku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept