Jednoduchý recept

Zapečené bochánky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 6884

Ingredience

1 kg Chléb konzumní
1 ks Cibule
300 g Kuřecí prsa
1 polévková lžíce Olej stolní
4 kávová lžička Omáčka tatarská
150 g Párky Debrecínské
5 ks Rajčata Cherry
120 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

47% Kalorie 935 kcal
Kilojoule 3 914kJ
36% Sacharidy 130 g
32% Tuky 24 g
8% Sodík 150 mg
86% Bílkoviny 48 g

Zapečené bochánky postup přípravy receptu:

1

Ve studené vodě opláchneme kuřecí maso a na kostičky nakrájíme, párky nakrájíme na kolečka. Cibuli nasekáme.

2

Na rozehřátém oleji osmahneme cibuli, přidáme maso a párky.

3

Vše ještě osmahneme.

4

Z chlebových bochánků seřízneme jednu třetinu, vydlabeme větší část střídky. Vydlabané bochánky naplníme nakrájeným hermelínem na plátky a masovou směsí.

5

Zakryjeme je odkrojeným vrškem a na pár minut dáme zapéct.

6

Po zapečení dozdobíme rajčátky a tatarskou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept