Jednoduchý recept

Vaječná směs na přelití masa

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 18 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 6887

Ingredience

8 polévková lžíce Mléko polotučné
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
3 špetka Pepř černý mletý
5 špetka Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 94 kcal
Kilojoule 392kJ
1% Sacharidy 2 g
8% Tuky 6 g
19% Sodík 372 mg
14% Bílkoviny 8 g

Vaječná směs na přelití masa postup přípravy receptu:

1

Některé masité pokrmy ještě před dopečením zapékáme přelité vaječným těstíčkem. Těstíčko dochutíme pórkem, cibulí, sýrem, špetkami soli a pepřem. Tyto přísady ušleháme, zalijeme tím hotové maso a zprudka zapečeme v troubě.

2

Takto zapečené maso podáváme s bramborem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept