Recept

Vaječný salát s rybou v tomatě

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 6893
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

3 stroužek Česnek
1 polévková lžíce Cukr krupice
0,5 kávová lžička Hořčice plnotučná
1,5 ks Kečup
1 dl Mléko polotučné
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
0,5 dl Olej stolní
1 ks Salát hlávkový
150 g Sardinky v rajčatové omáčce
0,5 kávová lžička Sůl
4 ks Vejce slepičí
4 krajíc Veka

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 502 kcal
Kilojoule 2 100kJ
14% Sacharidy 51 g
32% Tuky 24 g
17% Sodík 334 mg
37% Bílkoviny 21 g

Vaječný salát s rybou v tomatě postup přípravy receptu:

1

Uvařená oloupaná vejce a veku nakrájíme na malé kostičky.

2

Omyjeme hlávkový salát, listy natrháme a přidáme k vejcím s vekou.

3

Přimícháme hořčici, utřený česnek, cukr, rozšlehaný kečup s octem, olejem a mlékem, ochutíme solí a vše promícháme v míse. Jako poslední přidáme nakrájenou rybu v tomatě a lehce promícháme.

4

Podáváme s pečivem nebo chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept