Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 6906

Ingredience

2 stroužek Česnek
1 ks Jogurt bílý
20 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
1 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vejce slepičí
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 141 kcal
Kilojoule 589kJ
1% Sacharidy 3 g
14% Tuky 11 g
15% Sodík 293 mg
15% Bílkoviny 8 g

Vejce s jogurtem postup přípravy receptu:

1

V osolené a okyselené vodě vaříme asi 7 minut ztracená vejce.

2

Na talíř dáme česnek utřený se solí, smícháme s jogurtem a doprostřed vložíme vejce. Posypeme je paprikou, opepříme a polijeme rozpáleným máslem. Nakonec ozdobíme nasekanou petrželovou natí.

3

Podáváme s chlebem a salátem z paprik.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept