Recept

Vejce se žampiony, kyselou smetanou a sýrem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 6940
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

20 g Cibule
0,3 l Hovězí vývar základní
20 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
50 g Šunka dušená
40 g Sýr Čedar - tavený
4 ks Vejce slepičí
0,1 l Zakysaná smetana
150 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 246 kcal
Kilojoule 1 029kJ
1% Sacharidy 4 g
26% Tuky 20 g
23% Sodík 467 mg
26% Bílkoviny 14 g

Vejce se žampiony, kyselou smetanou a sýrem postup přípravy receptu:

1

Na másle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme žampiony nakrájené na plátky, sůl, pepř a dusíme doměkka.

2

Natvrdo uvařená vejce oloupeme na nakrájíme na plátky.

3

Žampiony a vejce prokládáme do vymaštěných formiček a poslední vrstvu zalijeme osolenou kyselou smetanou s rozšlehaným vejcem.Navrch dáme plátek taveného sýru se šunkou.

4

Zapečeme v troubě asi 10 minut.

5

Podáváme s banketním pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept