Jednoduchý recept

Rizoto s uzeným masem a sýrem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 6951
Kategorie: Rizota

Ingredience

150 g Hrášek
1 špetka Kari koření
40 g Máslo čerstvé
40 g Olej stolní
4 ks Rajčata
250 g Rýže loupaná
1 kávová lžička Sůl
40 g Sýr Eidam cihla 40%
300 g Vepřová uzená plec
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 614 kcal
Kilojoule 2 570kJ
17% Sacharidy 61 g
42% Tuky 32 g
44% Sodík 874 mg
39% Bílkoviny 22 g

Rizoto s uzeným masem a sýrem postup přípravy receptu:

1

Rýži přebereme, propláchneme a udusíme na oleji do poloměkka.

2

Uzené maso nakrájíme na kostičky a spolu s hráškem osmažíme na másle. Promícháme s rýží a rajčaty nakrájenými na plátky, přidáme karí koření a dodusíme.

3

Namočenou naběračkou porcujeme bochánky, posypeme je nastrouhaným sýrem a ozdobíme rajčetem a petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept