Jednoduchý recept

Vepřové kotlety jako minutka s fazolkami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 6970

Ingredience

100 g Fazolové lusky zelené
1 ks Mouka pšeničná hladká T 650
1 ks Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Sádlo škvařené
4 ks Vepřové kotlety

Nutriční hodnoty jedné porce

79% Kalorie 1,561 kcal
Kilojoule 6 530kJ
51% Sacharidy 185 g
90% Tuky 68 g
3% Sodík 57 mg
89% Bílkoviny 50 g

Vepřové kotlety jako minutka s fazolkami postup přípravy receptu:

1

Vlhkou utěrkou kotlety otřeme, na okrajích nařízneme, uvolníme maso od kosti, naklepeme, osolíme a zaprášíme hladkou moukou.

2

Na pánvi rozehřejeme sádlo a kotlety na něm opečeme po obou stranách 3-4 minuty.

3

Hotové kotlety dáme na nahřátou mísu. Šťávu od opékání zaprášíme hladkou moukou, osmahneme, zalijeme několika lžícemi vývaru. Přidáme na másle podušené fazolky a mírně povaříme.

4

Pokud použijeme na opékání olej místo sádla, slijeme ho po opečení kotlet a nahradíme ho kouskem másla.

Poznámka

Pokud nemáme kotlety, můžeme takto připravit i vepřové řízky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept