Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 6998

Ingredience

1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 ks Olej stolní
1 ks Pepř černý mletý
1 ks Sůl
750 ks Vepřová kýta

Nutriční hodnoty jedné porce

2168% Kalorie 42,777 kcal
Kilojoule 178 980kJ
2% Sacharidy 7 g
4071% Tuky 3,053 g
5361% Sodík 107 g
6319% Bílkoviny 3,554 g

Čevapčiči postup přípravy receptu:

1

Vepřové maso očistíme, nakrájíme na kousky, aby se nám lépe mlelo. Poté maso umeleme, osolíme, opepříme a řádně vypracujeme.

2

Prkénko posypeme hladkou moukou a ze směsi utvoříme váleček o průměru cca 5 cm. Poté váleček nakrájíme na dílky o velikosti zhruba 3 cm a z dílků uválíme šišky. Na povrchu šišek však nesmí být moc hladké mouky, neboť by nám tvořila nežádoucí kůrku.

3

Hotové šišky pečeme na pánvi mírně vymaštěné a stále obracíme.

4

Jako přílohu podáváme chléb, sekanou cibuli a hořčici.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept