Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7002
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
150 g Cibule
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Paprika mletá sladká
4 polévková lžíce Protlak rajčatový
40 g Sádlo škvařené
0,3 l Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl
400 g Vepřový bok

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 753 kcal
Kilojoule 3 151kJ
4% Sacharidy 16 g
94% Tuky 71 g
12% Sodík 230 mg
23% Bílkoviny 13 g

Perkelt se smetanou postup přípravy receptu:

1

Bůček omyjeme a nakrájíme na kostky. Maso opečeme na osmažené cibuli s paprikou, osolíme, zalijeme vodou a udusíme doměkka.

2

Měkký bůček vyjmeme, šťávu odpaříme a tuk zaprášíme moukou. Opražíme, přidáme rajčatový protlak, utřený česnek a zředíme vývarem. Nakonec přilijeme rozšlehanou smetanu. Chvíli povaříme, procedíme a dochutíme.

3

Podáváme s těstovinami nebo s noky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept