Recept

Telecí maso s houbami a smetanou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7003

Ingredience

30 g Cibule
100 g Houby nakládané
1 špetka Kmín celý
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
30 g Máslo čerstvé
30 g Olej stolní
1 špetka Paprika mletá sladká
1 ks Paprika sterilovaná
1 kávová lžička Sůl
300 g Telecí plec
0,1 l Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 302 kcal
Kilojoule 1 263kJ
2% Sacharidy 8 g
30% Tuky 23 g
80% Sodík 2 g
30% Bílkoviny 17 g

Telecí maso s houbami a smetanou postup přípravy receptu:

1

Maso omyjeme a nakrájíme na kostičky. Opečeme je na zpěněné cibuli, osolíme a okořeníme. Zaprášíme moukou, opražíme, přidáme máslo, podlijeme a povaříme.

2

K masu přidáme odkapané naložené houby, kyselou smetanu a nasekaný kopr. Vše prohřejeme.

3

Na talíři každou porci ozdobíme kapií nakrájenou na kolečka. Podáváme s bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept