Recept

Hovězí závitky s kyselým zelím a smetanou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 7007

Ingredience

50 g Cibule
500 g Hovězí maso zadní
1 špetka Kmín celý
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Paprika mletá sladká
1 ks Párky jemné
50 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
0,3 l Zakysaná smetana
250 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 410 kcal
Kilojoule 1 714kJ
3% Sacharidy 10 g
36% Tuky 27 g
21% Sodík 417 mg
58% Bílkoviny 33 g

Hovězí závitky s kyselým zelím a smetanou postup přípravy receptu:

1

Hovězí maso omyjeme a nakrájíme na plátky. Tence je rozklepeme, osolíme a okořeníme paprikou.

2

Plátky naplníme odkapaným a překrájeným zelím s kmínem, můžeme přidat i část osmažené cibule. Na zelí položíme 1/4 párku, závitky pevně zabalíme a spojíme nudličkami slaniny.

3

Připravené závitky opečeme a dusíme spolu s plátky cibule.

4

Podáváme s houskovým knedlíkem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept