Recept

Kyjevské roštěnky se smetanou

  • Rusko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 7008
Kategorie: Maso

Ingredience

100 g Cibule
500 g Hovězí roštěnka níz. peč.
0,5 l Hovězí vývar základní
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
2 ks Okurky nakládané
30 g Olej stolní
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
100 g Salám jemný
40 g Slanina vepřová
0,3 l Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 653 kcal
Kilojoule 2 733kJ
4% Sacharidy 13 g
65% Tuky 49 g
150% Sodík 3 g
69% Bílkoviny 39 g

Kyjevské roštěnky se smetanou postup přípravy receptu:

1

Hovězí roštěnou omyjeme a nakrájíme na plátky. Maso naklepeme, osolíme a položíme na něj nudličky salámu, okurek a půlky osoleného, natvrdo uvařeného vejce.

2

Zabalíme do závitku, spojíme jehlou a opečeme. Potom dusíme doměkka na osmažené cibuli a během dušení podléváme vývarem.

3

Závitky vyjmeme, vytáhneme jehlu, šťávu zahustíme moukou, přilijeme smetanu, povaříme a procedíme.

4

Na talíři polijeme závitek omáčkou a rozpálenou slaninou s paprikou. Podáváme s týží nebo s těstovinami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept