Recept

Polévka z kyselého mléka se zelím - pikantní

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7012

Ingredience

60 g Cibule
1 kávová lžička Cukr krupice
2 ks Klobása Dunajská
1 špetka Kmín celý
0,8 l Mléko kefírové
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
1 špetka Paprika mletá pálivá
40 g Slanina vepřová
0,3 l Smetana 12% (konzumní)
300 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 512 kcal
Kilojoule 2 144kJ
7% Sacharidy 25 g
49% Tuky 36 g
5% Sodík 90 mg
40% Bílkoviny 23 g

Polévka z kyselého mléka se zelím - pikantní postup přípravy receptu:

1

Na vyškvařené slanině osmažíme cibuli. Okořeníme a přidáme překrájené zelí. Uvaříme do poloměkka.

2

Zahustíme smetanou rozkvedlanou s moukou, octem a cukrem. Vaříme asi 15-20 minut, až zelí změkne.

3

Nakonec do polévky přidáme opečené plátky klobásy.

Poznámka

Použijeme mletou pálivou papriku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept