Jednoduchý recept

Vepřové ledvinky dušené

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (75%)
ID receptu: 7020
Kategorie: Maso

Ingredience

1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
1 ks Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 ks Sůl
750 g Vepřové ledvinky

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 241 kcal
Kilojoule 1 008kJ
2% Sacharidy 7 g
13% Tuky 9 g
4856% Sodík 97 g
57% Bílkoviny 32 g

Vepřové ledvinky dušené postup přípravy receptu:

1

Ledvinky rozkrojíme, vykrojíme močovody a tuk, rozkrájíme na tenké plátky, omyjeme v několikeré studené vodě, osušíme a opečeme na cibuli. Poté je opepříme, mírně podlijeme vývarem nebo horkou vodou a dusíme do měkka.

2

Šťávu vysmahneme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme. Opět mírně podlijeme, osolíme a krátce povaříme.

3

Jako přílohu podáváme vařenou rýži a okurku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept