Recept

Bramborová polévka gulášová

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7030

Ingredience

400 g Brambory
1 ks Cibule
5,5 l Hovězí vývar základní
200 g Klobása uzená
1 špetka Kmín celý
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
80 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 564 kcal
Kilojoule 2 358kJ
11% Sacharidy 40 g
35% Tuky 26 g
192% Sodík 4 g
76% Bílkoviny 43 g

Bramborová polévka gulášová postup přípravy receptu:

1

Na polovině tuku osmažíme jemně nakrájenou cibuli. Přidáme sůl, pepř, kmín, papriku a na kostky nakrájené brambory.

2

Když se brambory osmaží, zalijeme je vývarem a vaříme téměř doměkka.

3

Polévku zahustíme jíškou, přidáme na kolečka nakrájenou klobásu a dovaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept