Jednoduchý recept

Jatýrka v jarní zelenině

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (20%)
ID receptu: 7035
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
400 g Játra kuřecí
1 kávová lžička Koření grilovací
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Sůl
150 ml Voda pitná
250 g Zeleninová směs jarní - mražená

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 162 kcal
Kilojoule 677kJ
3% Sacharidy 9 g
7% Tuky 5 g
7% Sodík 138 mg
35% Bílkoviny 19 g

Jatýrka v jarní zelenině postup přípravy receptu:

1

Játra omyjeme a nakrájíme na kostičky. Cibuli nakrájíme nadrobno a osmažíme jí na rozpáleném oleji. Přidáme játra a krátce osmahneme, poté přidáme zeleninu, ochutíme grilovacím kořením, zaprášíme hladkou moukou, zalijeme vodou a vše dusíme doměkka.

2

Hotová játra osolíme a podáváme.

Poznámka

Vhodnou přílohou je rýže.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept