Jednoduchý recept

Vepřové jazyky na česneku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 704

Ingredience

60 g Sádlo škvařené
1 špetka Sůl
2 ks Vepřový jazyk
3 ks Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 703 kcal
Kilojoule 2 940kJ
0% Sacharidy 1 g
77% Tuky 58 g
17% Sodík 338 mg
73% Bílkoviny 41 g

Vepřové jazyky na česneku postup přípravy receptu:

1

Jazyky dobře omyjeme a očistíme. Vaříme je v osolené vodě asi 1 hodinu.

2

Po uvaření jazyky oloupeme a nakrájíme na plátky (napříč).

3

Zpěníme na sádle utřený česnek, přidáme plátky jazyka, okmínujeme a prudce z obou stran opečeme. Při opékání dochucujeme solí.

4

Vhodnou přílohou je bramborová kaše nebo brambory, kompot a salát.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept