Jednoduchý recept

Hermelín plněný francouzskou paštikou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (20%)
ID receptu: 7050
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

2 ks Chilli paprička
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 ks Okurky nakládané
200 ml Olej rostlinný
100 g Paštika francouzská
1 špetka Pepř černý mletý
4 polévková lžíce Strouhanka
1 špetka Sůl
240 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

78% Kalorie 1,531 kcal
Kilojoule 6 405kJ
11% Sacharidy 40 g
196% Tuky 147 g
220% Sodík 4 g
63% Bílkoviny 35 g

Hermelín plněný francouzskou paštikou postup přípravy receptu:

1

Hermelín podélně rozkrojíme na dvě stejné poloviny. Vnitřek vydlabeme lžičkou.

2

V misce smícháme vydlabaný hermelín, paštiku, nadrobno nakrájené chilli papričky a pokrájenou okurku. Směs utřeme do pasty.

3

Hermelín naplníme vytvořenou pastou a půlky spojíme, obalíme v hladké mouce, vejci a strouhance a smažíme na oleji z obou stran.

Poznámka

Podáváme s brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept