Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7051

Ingredience

300 g Klobása Dunajská
0,5 l Mléko polotučné
220 g Mouka pšeničná hladká T 650
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 732 kcal
Kilojoule 3 064kJ
13% Sacharidy 46 g
63% Tuky 47 g
5% Sodík 99 mg
54% Bílkoviny 30 g

Zapečená klobása postup přípravy receptu:

1

Vejce rozšleháme v osoleném mléce a za stálého míchání lijeme do mouky.

2

Vzniklé těsto nalijeme do pekáče na rozpuštěné máslo. Klobásu nakrájíme na kostičky a nasypeme na těsto.

3

Pečeme v silně vyhřáté troubě asi 45 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept