Recept

Studený čokoládový pudink

  • Švédsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 105 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 7068

Ingredience

120 g Cukr krupice
250 ml Mléko polotučné
3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
70 g Máslo čerstvé
4 ks Vaječný bílek slepičí
4 ks Vaječný žloutek slepičí
1 ks Vejce slepičí
120 g Čokoláda hořká

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 580 kcal
Kilojoule 2 427kJ
15% Sacharidy 54 g
46% Tuky 35 g
5% Sodík 109 mg
26% Bílkoviny 15 g

Studený čokoládový pudink postup přípravy receptu:

1

Nastrouhanou čokoládu, mouku a mléko utřeme a dáme do kastrolu s rozpuštěným máslem. Když se hmota už nelepí, přidáme vejce a necháme vychladnout.

2

Žloutky s cukrem utřeme, přidáme čokoládovou hmotu a nakonec sníh z bílků. Naplníme do formy a ve vodní lázni vaříme asi 1 1/2 hodiny.

3

Pudink podáváme studený s vanilkovým krémem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept