Recept

Rizoto s uzeným masem a zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (20%)
ID receptu: 7076
Kategorie: Rizota

Ingredience

1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 ks Pepř černý mletý
378,8 g Rýže loupaná
1 ks Sůl
15 dkg Sýr Eidam cihla 40%
300 g Vepřová uzená plec
1 ks Zeleninová směs jarní - mražená

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 701 kcal
Kilojoule 2 933kJ
27% Sacharidy 97 g
27% Tuky 20 g
4878% Sodík 98 g
62% Bílkoviny 35 g

Rizoto s uzeným masem a zeleninou postup přípravy receptu:

1

Uzené maso uvaříme, necháme vychladnout a pokrájíme na malé kostičky.

2

Do zapékací mísy nasypeme 2 hrnky rýže, přidáme mraženou zeleninovou směs, uvařené maso, okořeníme a směs promícháme. Zalijeme 4 hrnky vody a pečeme v nevyhřáté troubě 25 minut na 250 stupňů Celsia.

3

Hotové rizoto podáváme zasypané strouhaným sýrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept