Recept

Vejce se sýrem a žemlí

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 7082

Ingredience

2 polévková lžíce Mléko polotučné
10 g Petržel - nať
2 ks Rajčata
50 g Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Sůl
8 ks Vejce slepičí
2 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 292 kcal
Kilojoule 1 222kJ
5% Sacharidy 18 g
20% Tuky 15 g
18% Sodík 359 mg
37% Bílkoviny 21 g

Vejce se sýrem a žemlí postup přípravy receptu:

1

Žemle nakrájené na nudličky osmažíme na polovině másla.

2

Zbylé máslo dáme na ohnivzdornou pánev, přidáme osolená vejce rozkvedlaná s mlékem, nastrouhaný sýr a osmažené žemle. Vše promícháme a necháme ztuhnout.

3

Podáváme v téže pánvi, zdobíme kolečky rajčat a petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept