Jednoduchý recept

Červený pokrm

  • Řecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 7083
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

1 kávová lžička Cukr krupice
100 g Máslo čerstvé
0,5 kg Rajčata
1 kávová lžička Sůl
150 g Sýr Parmezán
6 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 484 kcal
Kilojoule 2 026kJ
2% Sacharidy 9 g
52% Tuky 39 g
46% Sodík 923 mg
46% Bílkoviny 26 g

Červený pokrm postup přípravy receptu:

1

Rajčata spaříme a oloupeme.

2

V kastrole rozpustíme máslo, přidáme spařená, na kousky nakrájená rajčata, osolíme, osladíme a dusíme, až vznikne hustší omáčka.

3

Vejce ušleháme do pěny a za stálého míchání je přidáme k omáčce. Nasypeme strouhaný sýr a mícháme do mírného zhoustnutí - včas odstavíme.

Poznámka

Podáváme s osmaženými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept