Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 7086
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

40 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
1 špetka Paprika mletá sladká
1 kávová lžička Sůl
100 g Sýr balkánský
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 223 kcal
Kilojoule 933kJ
0% Sacharidy 2 g
26% Tuky 19 g
28% Sodík 554 mg
19% Bílkoviny 11 g

Vejce po panagjursku postup přípravy receptu:

1

V osolené a okyselené vodě uvaříme ztracená vejce.

2

Balkánský sýr ohřejeme ve vodní lázni.

3

Do středu talíře dáme horký sýr, na něj položíme vejce a vše zalijeme rozpuštěným máslem ochuceným paprikou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept