Jednoduchý recept

Lívance z podmáslí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (24%)
ID receptu: 7094

Ingredience

2 polévková lžíce Cukr krupice
0,5 l Mléko - podmáslí
300 g Mouka polohrubá
50 ml Olej stolní
1 kávová lžička Soda jedlá
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vaječný bílek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 231 kcal
Kilojoule 965kJ
13% Sacharidy 45 g
2% Tuky 2 g
12% Sodík 243 mg
18% Bílkoviny 10 g

Lívance z podmáslí postup přípravy receptu:

1

Do mouky rozmícháme jedlou sodu, sůl a cukr, přilijeme podmáslí a bílky a dobře promícháme.

2

Lívance pečeme na oleji z obou stran dozlatova.

Poznámka

Podáváme potřené rozvařenými borůvkami a s nízkotučným mlékem. Borůvky rozvaříme s cukrem a lžící rostlinného oleje.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept