Jednoduchý recept

Třešňová omáčka ke zvěřině

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 710
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

20 g Cukr krupice
1 ks Skořice celá
250 g Třešně sušené
1 dl Víno červené
0,5 l Voda pitná
1 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 258 kcal
Kilojoule 1 078kJ
16% Sacharidy 58 g
1% Tuky 0 g
1% Sodík 13 mg
5% Bílkoviny 3 g

Třešňová omáčka ke zvěřině postup přípravy receptu:

1

Utlučeme v hmoždíři usušené třešně. Dáme povařit v půllitru vody s kouskem skořice a polovinou žemle (pouze vnitřek bez kůrky).

2

Po změknutí přidáme víno, cukr, můžeme i trochu koňaku.

3

Omáčku podáváme k pečené zvěřině.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept