Jednoduchý recept

Chlebová omáčka

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 7114
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

1 ks Cibule
4 ks Hřebíček
30 g Máslo čerstvé
0,3 l Mléko polotučné
1 špetka Pepř černý mletý
55 g Strouhanka
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 135 kcal
Kilojoule 564kJ
4% Sacharidy 13 g
11% Tuky 8 g
8% Sodík 154 mg
6% Bílkoviny 3 g

Chlebová omáčka postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme, napíchneme do ni hřebíčky a vaříme ji v mléce asi 10 minut.

2

Cibuli vyjmeme a do vařícího mléka za stálého míchání přidáme strouhanku, máslo, sůl a pepř. Vaříme na mírném ohni do zhoustnutí.

3

Omáčku podáváme k drůbeži, k bažantům a koroptvím.

Poznámka

Použijeme strouhanku připravenou z chleba bez kůrky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept