Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 23 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 7118

Ingredience

1 ks Bazalka
200 ml Olej olivový
25 g Oříšky piniové
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
3 polévková lžíce Sýr Parmezán
450 g Těstoviny Fettuccine
2 l Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

48% Kalorie 943 kcal
Kilojoule 3 944kJ
21% Sacharidy 77 g
82% Tuky 62 g
8% Sodík 165 mg
41% Bílkoviny 23 g

Těstoviny s pestem postup přípravy receptu:

1

Nejprve si připravíme pesto. V mixéru najemno rozšleháme lístky bazalky, petrželku, strouhaný parmazán, piniové oříšky a rozčtvrcený česnek. Během mixování postupně přiléváme olej tak, aby vznikla jemná pasta. Dochutíme pepřem.

2

Mezitím uvaříme těstoviny v osolené vodě al dente, scedíme, necháme okapat a rozdělíme na talíře. Přelijeme pestem, dochutíme, dozdobíme bazalkou a ihned podáváme.

Poznámka

Můžeme použít jakékoli jiné těstoviny.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept