Jednoduchý recept

Omáčka Soubise

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 7124
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

1 ks Cibule
1 kávová lžička Máslo čerstvé
4 polévková lžíce Mléko polotučné
1 kávová lžička Solamyl
1 špetka Sůl
100 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

2% Kalorie 40 kcal
Kilojoule 166kJ
1% Sacharidy 4 g
3% Tuky 3 g
3% Sodík 60 mg
2% Bílkoviny 1 g

Omáčka Soubise postup přípravy receptu:

1

Na másle doměkka podusíme nakrájenou cibuli. Podlijeme mlékem, osolíme a přidáme jemně nakrájené žampiony (nebo hříbky) podušené na másle.

2

Omáčku zahustíme lžičkou škrobové moučky smíchané se 2 lžícemi vody. Krátce povaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept