Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 7125
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

1 ks Cibule
1 ks Citrony
1 špetka Cukr krupice
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
0,5 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
3 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 špetka Sůl
0,3 l Voda pitná
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 121 kcal
Kilojoule 506kJ
3% Sacharidy 12 g
11% Tuky 9 g
3% Sodík 66 mg
5% Bílkoviny 3 g

Španělská omáčka postup přípravy receptu:

1

Jemně nakrájené houby a cibuli podusíme na másle.

2

Zaprášíme moukou, zalijeme vodou (nebo vývarem), přidáme rajčatový protlak, okořeníme a povaříme.

3

Nakonec do omáčky přidáme citronovou šťávu a nasekanou petrželovou nať.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept