Pomazánka ze sleďů - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Pomazánka ze sleďů
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Foglarka |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (25%) |
ID receptu: | 7130 |
Kategorie: | Pomazánky |
Ingredience
1 ks | Cibule |
0,5 kávová lžička | Citronová šťáva |
1 špetka | Cukr krupice |
1 ks | Jablka |
150 g | Majonéza |
1 ks | Sleď čerstvý |
1 špetka | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
33% Kalorie 652 kcal
Kilojoule 2 730kJ
5% Sacharidy 20 g
84% Tuky 63 g
24% Sodík 484 mg
12% Bílkoviny 7 g
Uhlovodany | 20g |
---|---|
Cholesterol | 70,0mg |
Draslík | 191,5mg |
Vláknina | 6g |
Vitamín A | 55,2mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 8,7mg |
Vitamín E | 9,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Citronová šťáva, Cukr krupice, Jablka, Majonéza, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Sleď čerstvý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Pomazánka ze sleďů postup přípravy receptu:
1 | Jablko a cibuli oloupeme a nakrájíme na menší kousky, sledě taktéž. |
2 | Vše smícháme s majonézou, ochutíme citrónovou šťávou, solí a cukrem. |
Poznámka
Pomazánku podáváme na čerstvém pečivu.