Recept

Pomazánka ze zbytku pečené husy nebo kachny

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 7133

Ingredience

1 ks Cibule
1 kávová lžička Hořčice plnotučná
250 g Husí maso pečené
1 ks Okurky nakládané
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
50 g Vepřový bok uzený

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 607 kcal
Kilojoule 2 540kJ
3% Sacharidy 9 g
75% Tuky 56 g
126% Sodík 3 g
46% Bílkoviny 26 g

Pomazánka ze zbytku pečené husy nebo kachny postup přípravy receptu:

1

Maso i z kůží umeleme s uzeným bůčkem a cibulí.Přidáme jemně nakrájenou okurku a hořčici. Ochutíme solí a pepřem.

2

Pomazánku podáváme s chlebem.

Poznámka

Použijeme pečené, vychladlé maso.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept