Pomazánka ze zbytku pečené husy nebo kachny - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Pomazánka ze zbytku pečené husy nebo kachny
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Foglarka |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (25%) |
ID receptu: | 7133 |
Kategorie: | Ostatní |
Ingredience
1 ks | Cibule |
1 kávová lžička | Hořčice plnotučná |
250 g | Husí maso pečené |
1 ks | Okurky nakládané |
1 špetka | Pepř černý mletý |
1 špetka | Sůl |
50 g | Vepřový bok uzený |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 9g |
---|---|
Cholesterol | 124,3mg |
Draslík | 206,8mg |
Vláknina | 6g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 5,4mg |
Vitamín E | 0,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 3,7mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Okurky nakládané, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hořčice plnotučná, Husí maso pečené, Pepř černý mletý, Vepřový bok uzený mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Pomazánka ze zbytku pečené husy nebo kachny postup přípravy receptu:
1 | Maso i z kůží umeleme s uzeným bůčkem a cibulí.Přidáme jemně nakrájenou okurku a hořčici. Ochutíme solí a pepřem. |
2 | Pomazánku podáváme s chlebem. |
Poznámka
Použijeme pečené, vychladlé maso.