Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 7135
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 ks Cibule
1 dl Hovězí vývar základní
3 ks Hřebíček
250 g Játra husí
150 g Máslo čerstvé
5 ks Pepř černý celý
1 špetka Sůl
1 dl Víno bílé
1 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

53% Kalorie 1,042 kcal
Kilojoule 4 361kJ
22% Sacharidy 80 g
94% Tuky 71 g
24% Sodík 488 mg
60% Bílkoviny 34 g

Krém z husích jater postup přípravy receptu:

1

Na lžíci másla osmahneme pokrájenou cibuli, přidáme omytá játra,

2

sůl, koření, víno a vývar. Dusíme asi půl hodiny.

3

Studená játra prolisujeme nebo rozmixujeme a utřeme se změklým máslem. Ochutíme worcestrem a dosolíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept