Jednoduchý recept

Polévka minestrone

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 105 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 7137
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

4 plátek Anglická slanina
3 ks Brambory
1 ks Celer řapíkatý
2 stroužek Česnek
2 ks Cibule
145 g Fazole červené
100 g Fazole vařené
145 g Hrášek
255 g Kosti hovězí řídké
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 ks Mrkev kořen
2 polévková lžíce Petržel - nať
100 g Špenát listový čerstvý
1 špetka Sůl
1 hrst Sýr Parmezán
55 g Těstoviny čtyřvaječné
100 g Těstoviny Tortellini
2 l Vývar drůbeží
0,5 ks Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

45% Kalorie 887 kcal
Kilojoule 3 713kJ
16% Sacharidy 56 g
33% Tuky 24 g
75% Sodík 2 g
59% Bílkoviny 33 g

Polévka minestrone postup přípravy receptu:

1

Rozehřejeme v hrnci máslo, přidáme česnek, cibuli, nakrájenou slaninu a kosti a 5 minut smažíme.

2

Přidáme zbylé suroviny kromě těstovin a parmazánu a přivedeme k varu. Pod pokličkou vaříme na mírném ohni 90 minut.

3

Kosti vyjmeme a dáme stranou.

4

Do hrnce vysypeme oba druhy těstovin a uvaříme.

5

Polévku podáváme posypanou nastrouhaným parmazánem.

Poznámka

fazole namočíme přes noc do vody

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept