Recept

Tykvová polévka s cizrnou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (30%)
ID receptu: 7138
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

6 stroužek Česnek
2 ks Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
400 g Cizrna
2 l Hovězí vývar základní
0,5 kávová lžička Kmín celý
1 polévková lžíce Koriandr čerstvý
2 ks Mrkev kořen
1 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
500 g Tykev

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 350 kcal
Kilojoule 1 466kJ
15% Sacharidy 55 g
7% Tuky 6 g
47% Sodík 940 mg
40% Bílkoviny 23 g

Tykvová polévka s cizrnou postup přípravy receptu:

1

V hrnci na oleji osmahneme nakrájené cibule s mrkví. Přidáme česnek a kmín a 2 minuty smažíme. Přilijeme vývar a tykev přivedeme k varu, vaříme na menší teplotě 10 minut.

2

Vsypeme cizrnu a vaříme, dokud nezměkne tykev. Přidáme koriandr, sůl, pepř a prohřejeme.

3

Před podáváním ochutíme citronovou šťávu.

Poznámka

cizrnu namočíme přes noc do vody

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept