Recept

Pomazánka z husích jater

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 7139

Ingredience

1 ks Cibule
1 kávová lžička Hořčice plnotučná
1 ks Játra husí
100 ml Mléko polotučné
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Sádlo škvařené
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 718 kcal
Kilojoule 3 002kJ
4% Sacharidy 14 g
82% Tuky 61 g
18% Sodík 353 mg
47% Bílkoviny 26 g

Pomazánka z husích jater postup přípravy receptu:

1

Játra omyjeme a namočíme na 2-3 hodiny do mléka.

2

Osmahneme na rozpáleném sádle, přidáme cibuli nakrájenou na kolečka a dusíme doměkka. Necháme vychladnout.

3

Vše umeleme i s vejci uvařenými natvrdo, přidáme hořčici, pepř a sůl a utřeme do krému.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept