Recept

Polévka minestrone s pestem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 7157

Ingredience

15 g Bazalka
2 ks Celer řapíkatý
2 ks Cibule
1 ks Cuketa
450 g Fazole červené sterilované
1 ks Kedlubna
0,5 kávová lžička Kurkuma
3 ks Mrkev kořen
4 polévková lžíce Olej olivový
2 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
400 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
1 hrst Sýr Parmezán
1 špetka Sůl
125 g Těstoviny konzumní
500 ml Víno bílé
1 l Vývar drůbeží
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 328 kcal
Kilojoule 1 373kJ
8% Sacharidy 28 g
146% Tuky 110 g
30% Sodík 592 mg
14% Bílkoviny 8 g

Polévka minestrone s pestem postup přípravy receptu:

1

Do velkého hrnce dáme vývar, rajčata, víno, cibuli, mrkev, kedlubnu, celer a papriku. Přivedeme k varu a 20 minut vaříme na mírném ohni, dokud není zelenina měkká.

2

Přidáme ostatní suroviny a povaříme 40 minut. Občas zamícháme a vaříme do změknutí.

3

V kuchyňském robotu smícháme bazalku, česnek a parmazán. Přiléváme olej, až vznikne pasta.

4

Osolíme, opepříme a podáváme polévku ve velkých miskách.

5

Do každé misky přidáme lžíci pesta.

Poznámka

veškerou zeleninu pokrájíme na kousky

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept