Recept

Špagety s tuňákem a řeřichou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 22 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7164
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

3 polévková lžíce Balsamico ocet
1 polévková lžíce Citronová kůra
2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 polévková lžíce Olej olivový
115 g Olivy černé
1 ks Řeřicha
500 g Špagety, Makarony
1 kávová lžička Sůl
500 g Tuňák obecný
2 l Voda pitná
2 kávová lžička Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 707 kcal
Kilojoule 2 959kJ
27% Sacharidy 99 g
17% Tuky 13 g
27% Sodík 536 mg
83% Bílkoviny 47 g

Špagety s tuňákem a řeřichou postup přípravy receptu:

1

Těstoviny uvaříme v osolené vodě al dente, scedíme, necháme okapat a nasypeme do mísy.

2

Přidáme tuňáka, stonky a listy řeřichy, olivy, najemno nastrouhanou citronovou kůru, nastrouhaný zázvor, ocet, olej a citronovou šťávu. Ochutíme a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept