Jednoduchý recept

Toskánská polévka z fazolí a chleba

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 7166
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

1 hrst Bazalka
3 stroužek Česnek
0,5 ks Ciabatta
3 ks Cibule
400 g Fazole bílé
3 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
400 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
1 špetka Sůl
600 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 546 kcal
Kilojoule 2 284kJ
25% Sacharidy 89 g
13% Tuky 10 g
49% Sodík 980 mg
52% Bílkoviny 29 g

Toskánská polévka z fazolí a chleba postup přípravy receptu:

1

Na 150 stupňů předehřejeme troubu. Nakrájíme chléb ciabatta na kostičky a necháme sušit 10 minut v troubě.

2

Olej rozehřejeme v hrnci, přidáme cibuli a česnek a smažíme 4 minuty doměkka. Přidáme rajčata, fazole, vývar, přivedeme k varu a necháme 2 minuty vařit.

3

Vmícháme kostičky chleba, polévku přivedeme k varu a 5 minut povaříme.

4

Osolíme, opepříme a před podáváním ozdobíme bazalkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept