Recept

Hlávkový salát po sicilsku

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 7174
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

0,5 ks Citrony
3 polévková lžíce Olej stolní
10 ks Olivy černé
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 ks Pomeranče
1 ks Salát hlávkový
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 439 kcal
Kilojoule 1 839kJ
8% Sacharidy 27 g
52% Tuky 39 g
159% Sodík 3 g
7% Bílkoviny 4 g

Hlávkový salát po sicilsku postup přípravy receptu:

1

Hlávku salátu omyjeme, vložíme do utěrky a krouživým pohybem odstříkáme všechnu vodu.

2

Z oleje, soli, pepře, citronové a pomerančové šťávy připravíme marinádu. Nalijeme ji na připravený salát. Ozdobíme olivami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept