Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Dušené bílé zelí 5 1
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 7181

Ingredience

1 ks Cibule
1 špetka Cukr krupice
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 kávová lžička Ocet kvasný lihový
10 g Petržel - nať
40 g Sádlo škvařené
1 špetka Sůl
1 ks Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 105 kcal
Kilojoule 440kJ
1% Sacharidy 3 g
13% Tuky 10 g
3% Sodík 63 mg
1% Bílkoviny 0 g

Dušené bílé zelí postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a zpěníme na sádle.

2

Potom přidáme nasekanou petrželku, omyté a nakrájené zelí, sůl a dusíme asi 1 hodinu.

3

Do podušeného zelí přidáme cukr a ocet. Zaprášíme moukou, osmahneme ji, pokrm mírně podlijeme a krátce dodusíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept