Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 7186
Kategorie: Zelenina

Ingredience

125 g Brokolice
5 stroužek Česnek
6 ks Chilli paprička
2 ks Cibule
2 polévková lžíce Cukr krupice
100 g Kukuřice cukrová nakládaná
125 g Květák
3 ks Mrkev kořen
500 ml Ocet rýžový
0,5 ks Okurka salátová
75 ml Olej arašídový (podzemnicový)
2 polévková lžíce Sezam - semena
1 špetka Sůl
125 g Zelí čínské

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 537 kcal
Kilojoule 2 247kJ
18% Sacharidy 65 g
374% Tuky 281 g
75% Sodík 2 g
11% Bílkoviny 6 g

Thajská zelenina postup přípravy receptu:

1

Všechnu zeleninu očistíme, omyjeme, necháme okapat a nakrájíme na malé kousky. Kukuřici necháme okapat na sítě.

2

Svaříme ocet s 500ml vody, cukrem a špetkou soli. Poté v této tekutině zeleninu postupně odděleně předvaříme a vývar si uchováme.

3

Cibuli a česnek nakrájíme nahrubo a v hmoždíři společně s chilli papričkami utlučeme na jemnou pastu. Tu orestujeme cca 3min v rozehřátém woku. Poté přidáme zeleninu a vývar a na mírném ohni krátce cca 2min podusíme.

4

Zeleninu rozdělíme na talíře, posypeme sezamovými semínky opraženými na suché pánvi a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept