Zdravý recept

Kapr po židovsku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 719

Ingredience

1 ks Bobkový list
200 g Cibule
1 kg Kapr obecný
1 polévková lžíce Kapří jikry
4 ks Nové koření celé
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
1 polévková lžíce Ocet vinný
1 ks Pepř černý celý
1 l Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 372 kcal
Kilojoule 1 556kJ
3% Sacharidy 12 g
19% Tuky 15 g
7% Sodík 142 mg
84% Bílkoviny 47 g

Kapr po židovsku postup přípravy receptu:

1

Nejprve vaříme ve slané vodě a s trochou octa nakrájenou cibuli.

2

Přidáme několik kuliček celého pepře, nového koření a bobkový list. Vložíme rybí jikry a na kousky nakrájeného kapra.

3

Dále přidáme česnek a necháme vařit.

4

Odstavíme a v neodklopeném hrnci necháme ještě asi 15-20 minut dojít.

5

Rybí kousky dáme na mísu, vývar okyselíme vinným octem, případně bílým vínem a přecedíme. Nalijeme na rybí maso a dáme vychladnout.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept