Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 7192
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 kg Pórek
4 polévková lžíce Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
200 g Tuk
1 ks Vejce slepičí
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 654 kcal
Kilojoule 2 735kJ
12% Sacharidy 42 g
70% Tuky 52 g
21% Sodík 412 mg
12% Bílkoviny 7 g

Smažený pórek postup přípravy receptu:

1

Pórek omyjeme a uvaříme v osolené vodě téměř doměkka. Necháme okapat a každý pórek zvlášť ještě osušíme čistou utěrkou.

2

Připravené pórky obalujeme v mouce, rozšlehaném vejci a ve strouhance. Na rozpáleném tuku je osmažíme po všech stranách.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept