Jednoduchý recept

Mrkvové smaženky

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7196
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

4 polévková lžíce Mouka polohrubá
0,5 kg Mrkev kořen
200 g Olej stolní
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 551 kcal
Kilojoule 2 307kJ
3% Sacharidy 11 g
454% Tuky 340 g
5% Sodík 99 mg
9% Bílkoviny 5 g

Mrkvové smaženky postup přípravy receptu:

1

Očištěnou mrkev nakrájíme na delší tenké řezy a osolíme je.

2

Po několika hodinách, až řezy zvlhnou, je posypeme moukou (přebytečnou mouku střepeme).

3

Mrkev namočíme do ušlehaného vejce a smažíme na pánvi.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept