Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 7199
Kategorie: Zelenina

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Mléko plnotučné
3 ks Okurka salátová
10 g Petržel - nať
2 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 155 kcal
Kilojoule 648kJ
5% Sacharidy 18 g
10% Tuky 8 g
12% Sodík 246 mg
12% Bílkoviny 7 g

Dušené okurky s vejci postup přípravy receptu:

1

Okurky oloupeme, rozpůlíme, zbavíme semen a nakrájíme na malé kostky.

2

V ohnivzdorném kastrole podusíme na másle jemně nakrájenou cibuli, přidáme okurky, osolíme a pod pokličkou dusíme na mírném ohni ve vlastní šťávě.

3

Potom přidáme mírně osolená, v mléce rozkvedlaná vejce, zamícháme a necháme ztuhnout. Posypeme nasekanou petrželkou a ozdobíme plátky rajčat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept